Tuesday, 31 May 2011

Kung Fu Panda 2: The Kaboom Of Doom

    
Wiken baru ni gi tengok movie Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom. Sape yang suka tengok tengok Kung Fu Panda dulu, mesti suka gak sequelnya ni.. 

Yang kelakar tu nengok si Po ni lah.. Macam blur je and funny..! What can you say, he's an adorable big panda! Hahahaha Since voice over si panda ni guna suara Jack Black, aku rasa character Po ni pun is very much like him. Kalau korang pernah tengok citer-citer yang Jack Black berlakon, korang tau la apa yang aku maksudkan.. Hehehe
Overall citer ni memang best dan menghiburkan.. Bolehlah korang bawak anak-anak tengok citer ni kat panggung wayang masa cuti sekolah ni.. :)
  
* All photos are from Google search.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...