Friday, 15 April 2011

Terima Kasih Kak Ida 1001 Resepi!

1001resepi

Tadi masa tengah jalan-jalan ke blog Kak Ida 1001 Resepi, terkejut badak dibuatnya. Huhhh.. Takkan pagi-pagi lagi mata dah sparrow?? Mata ni ditenyeh-tenyeh.. Eh betul la.. Ini bukan cobaan lagiii.. Memang betul-betul kejadiaaannn...!

Sungguh tidak kusangka Kak Ida blogger masakan yang hebat itu sudi menjengah ke blogku ini.. Dan yang paling best Kak Ida masukkan lagi link blog newbie aku ni dalam senarai rakan bloggernya! Waaah.. Terharu terharu..! Jutaan terima kasih diucapkan pada Kak Ida!! Memang tak sangka betul.. Heheh.. I lop you la Kak Ida.. Muaaaahhhhh....! You really made my day.. :) Dapat juga mengubati ke'frust'an buat steamed banana cake dan apam cream cheese yang tak menjadi tu.. Keknya jadi bingka, apam pulak jadi keras macam batu! Muahahahaha... 

Terima kasih sekali lagi Kak Ida... :)

2 comments:

  1. Kak Ida pun luv you very-very much...:)

    ReplyDelete
  2. Hehehe.. Maceh Kak Ida.. (^_^) Muka malu-malu.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...