Thursday, 11 August 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

Sambil-sambil tengah tunggu mask koko ni kering kat muka, gi la jenjalan kat alam maya jap.. Kalo nak gi jenjalan kat dunia nyata tunjuk muka macam ni, maunya bertempiaran lari orang kampung! Muahahahahaha.. Terkejut tengok muka aweks ni.. hehhh.. dah jadi makcik tapi nak jugak sebut aweks tuuu..hehehe..kasi can laa kat aku jadi muda jap..kihkihkih


Anyway, terjumpa blog encek Anif Abdullah ni yang menganjurkan segmen promosi blog 500 follower ke bawah.. Uihhhh.. Menarik ni.. Aku pun nak join la jugak.. hehehe Semoga dapat lebih ramai kenalan di samping bertukar-tukar pendapat dan juga menambah ilmu. Kalau rasa nak join sama, meh klik kat sini ya..

Nama: 'Idun Sa'idun
Hobi  : Surfing internet, blogwalking, mencuba resepi2 baru..
           tengok movie, menonton tv.. berkenalan.. hehehe

48 comments:

  1. hi2...follo2 sini =)..slm kenai=)..
    sy dri team dubai..=)...

    ReplyDelete
  2. hye...
    fa datang dari korea...
    whoa!!!! nice blog dear...
    nak follow la..

    jemput datang sini ea..
    http://farafabulous93.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama- dari jepun fly ke china :)

    best gila blog ni!

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html


    FOLLOW AWAK^^

    ReplyDelete
  4. sggh sini =)

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  5. salam kenalan...

    dah follow blog awak dah, kalo sudi follow lah blog saya plak


    segment promosi blog 500 follower ke bawah

    ReplyDelete
  6. hye...singgah dan follow dari korea..jemput singgah bace latest entry...hehehe (^____^)

    http://ieralifejourney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama-dar dubai fly ke china!

    suka blog ni! :))

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    DAH FOLLOW^^

    ReplyDelete
  8. Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak! Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow blog saya pulak. Hihi ^^

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam..
    niera dtg dari australia ke china nk follow awk..segmen AA.. :)
    jom follow niera plak :)

    ReplyDelete
  10. saya datang dari Jepun ke China..

    follow me back :)

    ReplyDelete
  11. follow dr new zealand.. rajin2 singgah blog sy ye.. :)

    http://ekinsapphire.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  12. haaiii..salam from china..
    nak landing n follow u..

    u can do the same..

    http://appleijau90.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  13. cik bella datang dari switzerland ke china,salam kenalan;)

    http://syieda90.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  14. http://sheilajulmohamad.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    polo dari dubai

    ReplyDelete
  15. ponn ! ponn !

    datang dari korea,nak melawat china pulak.hepy blogging ;)

    ReplyDelete
  16. salam alaik...
    dr segmen yg sama...
    1 group(china)...
    follow me too(87)...

    ctk blog awk...

    ReplyDelete
  17. saje blog walking
    sy dr new zealand
    sudi2 la follow sy oke..
    i da follow u

    ReplyDelete
  18. ola..follow u..we r in the same country CHINA..im no.one..check it out,k..hehe..

    ReplyDelete
  19. pon ! pon ! ryn singgah cnie. . haha. .
    ryn singgah cnie dri india. . slmat bkenalan. .
    btw, ryn sudaa follow cnie :))

    ReplyDelete
  20. pon ! pon! pon!

    hahaha...saya dari team India taw...°◕‿◕°

    Salam Perkenalan...°◕‿◕°

    Jum Singgah Blog Saya°◕‿◕°

    ReplyDelete
  21. pon pon!..
    sy dtg nak menari2 mcm shah rukh khan
    smbil follow kt cni....hihi
    fly from india to china...
    mai singgah ke rumah sy dulu b4 troskan trip melawat yg lain...

    http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  22. memey singgah sni naek keta colour pink dri china n follow ..:D

    ReplyDelete
  23. hyee...
    im donee :)
    hit mee back k..
    http://myphotogarbage.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  24. ha datang dari segmen AA
    datang dari negara Korea
    ada sapa2 peminat kpop atau drama korea?
    hehehe
    :P

    ReplyDelete
  25. slam pknalan dri NZ... singgah n follow kamu..

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follw me back.. :))

    ReplyDelete
  26. marina traveeling ke China...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana...salam perkenalan

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  27. perhhh 1st time jejak kaki kat china nehh..haha


    folo here :)

    ReplyDelete
  28. follow sini...dr segmen AA group England....^_^

    http://melatik.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow me back k...^_^

    ReplyDelete
  29. hai... linda from australia bw here... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  30. follow kamu.. datang melawat dari DUBAI.. follow me back k :D

    http://budaktaktauapela.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  31. Haii, saya Dini. saya terjah dari segmen AA. nama saya belum wujud dlm mane2 negara, kirenye sampai pon tak lagi. hee :]] saya dah follow awk di China.
    meh la terjah blog saya pulak

    http://dinihusaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  32. i...dh follow dh...i'm in china group:-p
    jom ke ma blog sweetsimplesmart.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. folo me back :D
    im from the same segmen

    ReplyDelete
  34. from arab saudi ke china. selamat kenal. hehe

    folo cni. jom hit saya balik :)

    http://mishnadia.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Terima kasih kpd semua yg sudi singgah dan tinggalkan komen.. :) Insyaa Allah nanti saya berkunjung ke blog anda pula.. Kpd yg dah follow, nanti saya follow balik.. Maceh ya dan selamat hari raya.. :)

    ReplyDelete
  36. salam..norey kunjungan dari Italy..Datang bercuti dsini smbey follow..vroooomm vroommm vroomm..
    jom terjah blog norey plakss..

    http://tintanorqaseh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. follow n lepak sini naek lori dr brazil :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  38. singgah & follow...

    http://er-lz.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  39. thanks follow my blog..i da follow u balik..salam aidilfitri..

    ReplyDelete
  40. dtg dan follow sini :)

    dari segmen sama, tp dari JEPUN

    hehe. sori lambat yee :)

    http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  41. pon pon...
    dari Jepun nie, segmen AA.
    happy travelling yar :)
    follow kamu suda.
    jom travel sini jgk. TQ http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ~sori lmbt smpai sini. selamat hari raya ya :) ~

    ReplyDelete
  42. dr team switzerland

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. hei ! salam perkenalan dari ITALY ;) Segment AA ..follow awak ! meh Follow Jan jugak...=P

    http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html?showComment=1315298016348#c108989813581764625

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...