Thursday, 31 March 2011

I'm Backkkk....!

http://scott-owles.abbozzogallery.com/introducing-scott-owles.htm
I'm backkkk....! Hehehe Lama tak menjenguk blog.. Alamak.. Dah bersawang ke blog haku nih?? Uihh... Tengok ni banyaknya habuk dan sarang labah-labah.. Takpe takpe aku amik vacuum cleaner dulu ek.. Nak mengemas dan mengemop dulu yea.. Hehehe.. 

http://www.clker.com/clipart-spider-web.html
Bukan aku tak ada idea untuk menulis entry, cuma agak banyak urusan yang perlu diselesaikan dan memakan masa yang agak lama hingga tak sempat nak berblogging.. Huhu.. Takpe, pasni aku start balik lah yea.. Kena panaskan enjin dulu.. Eh tekan minyak dulu ke, clutch dulu ke, brake dulu?? Aku dah lupa caner nak start kete manual...!! Tu laa.. Hafal nak bawak kete manual setakat untuk pass pekse JPJ je.. Pastu dah kulupakan terusss cara-cara nak drive kete manual... Bole giteww..?? Ahaksss.... :p!

Photo from Google search.





No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...