Tuesday, 20 March 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT!

BEN ASHAARI
Assalamu'alaikum semua... Saya join segmen Bro Ben lagi.. Hihihi... Kalau ada sesiapa yang berminat nak join, boleh klik sini.. Tapi kena cepat tau... Nanti dah tamat tempoh, tak dapek den nak nolong... Hehehe..

Best kan kalau dapat join bloglist Bro Ben ni.. Sebenarnya di awal pembabitan saya dalam dunia blog ni, segmen daripada Bro Ben lah yang pertama kali saya join.. Sebelum ada blog dulu, hanya jadi silent reader je.. Tak sangka pulak bila masuk segmen tu, blog saya adalah salah satu blog yang dipilih oleh Bro Ben.. Bangga tu.. hehehe...

Anyway, blog saya ini hanyalah blog peribadi yang memuatkan pengalaman saya dan anak (dan anak-anak...? Hihihi.. Insya Allah..), pandangan saya dan juga cerita-cerita menarik lain yang ingin saya kongsikan bersama pembaca.. Terbaru juga saya turut mempromosikan Sudan Hibiscus Tea di blog saya kerana saya ingin berkongsi khasiat teh ini dengan pembaca.. Saya rasa, saya telah menemui minuman yang berkhasiat untuk hidangan saya sekeluarga.. Jadi apa salahnya saya berkongsi pula pengalaman saya sepanjang menikmati teh sudan ini bersama anda semua kan..  Di samping dapat menghilangkan dahaga, ianya juga berkhasiat.. :)

Tak lupa juga terima kasih kepada Bro Ben kerana menganjurkan segmen ini.. Dan selamat menjadi papa dan mama kepada anda dan isteri.. All the best.. Mudah-mudahan segala urusan dipermudahkanNYA.. Ameeeennnnn...

4 comments:

  1. Salam perkenalan. kita dari segmen yang sama. Jemput ke blog syida. http://syidaismyname.blogspot.com BW and follow here

    ReplyDelete
  2. thniah trsenarai dlm bloglist abg ben..slaam kenal..;-)

    ReplyDelete
  3. hye fa jalan2 kt sini yer..
    jemput datang ke rumah yer..
    http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. terjah sini dari segment yg sama http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...