Monday, 10 October 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Kali ni nak join segmen Incik Hasrul Hassan lak.. Saje jer suka-suka, bole tambah kengkawan baru di alam maya ni.. Terima kasih juga kepada Incik HH sebab anjurkan segmen ni.. :)

Nama Blog: Saje jer...
Nama Blogger: 'Idun Sa'idun
Tahun Mula Berblog: 2011 (Februari)
Jumlah Follower Terkini: 166

12 comments:

  1. Salam kenal, dari segmen yang same

    Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

    =)

    ReplyDelete
  2. hai,dr segmen yg sama :)

    jOM KITA SAMA2 Follow - Mollow :)

    http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  3. aima singgah sini dari segmen HH
    follow sini jugak :))
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sudi join segmen www.hasrulhassan.com. Lagi tips mengenai blog dan juga senarai untuk blogwalking di tengahari ...

    http://www.hasrulhassan.com/2011/10/tambahkan-follower-dapatkan-pembaca_14.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

    ReplyDelete
  6. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Selamat berkenalan! Have a nice day! Sincerely from : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen hasrul hassan. singgah blog sy balik! salam kenal...

    ReplyDelete
  8. saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

    ReplyDelete
  9. saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

    ReplyDelete
  10. Hye hye !

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miere :)

    Salam perkenalan !

    ReplyDelete
  11. halu halu!
    brtandang dari segmen sama!
    jemput lah singgah blog ye!

    selamat brkenalan! :D

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama. jom singgah blog saya. saya dah follow awak

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...