Monday, 19 September 2011

Johnny English dan Hadiah Besday...

Sabtu lepas kitorang gi Seremban 2 and overnight kat sana.. Malam tu nak hilangkan boring, gi lah tengok Johnny English Reborn kat TGV Seremban 2..

Duduk aje kat seat dalam movie hall 4 tu, kepala aku dah kena attack dengan migraine! Mana taknya, busuk betul bau movie hall tu!! Hadoiiii... Kepada management TGV Seremban 2.. You all tak pernah bersihkan ke movie hall tu??? Selama aku tengok movie kat KL/Selangor tak pernah pulak tercium bau busuk macam ni... 

Kepala aku dah sakit berdenyut-denyut disebabkan bau busuk tu.. Terpaksalah kutenyeh minyak angin kat kepala dengan hidung ni.. Nak tambah lagi sakit kepala dan sakit hati ni, couple yang duduk kat sebelah aku tu pulak buat hal.. Yang lelakinya ketawa buruk dan kuat benor.. Tak pernah aku dengar orang ketawa buruk macam tu.. Terkejut aku.. Macam baboon tercekik pisang! Yang pompuannya pulak macam pompuan giler je perangainya.. 
 
Hadoiii.. Kenapalah malang betul nasib.. Kalaulah aku tau, tak hingin aku tengok movie kat sini.. Tengok kat Klang, 1Utama atau Midvalley lagi bagus...
  
Citer Johnny English tu ok la jugak.. Kelakar ala-ala Mr. Bean.. Sape yang tak suka Mr. Bean, aku sarankan jangan tengok.. Tapi yang dok beshnya aku tak enjoy langsung tengok movie ni disebabkan baboon dua ekor kat sebelah tu dan dah migraine.. huhuhu..
Diharap kepada pihak pengurusan TGV Seremban 2, diharap dapat menjaga kebersihan premis anda dan juga keselesaan penonton.. Kami tengok movie ni bayar tau.. bukannya pree... 

Nasib aku lak, sehingga hari Ahad pun masih lagi sakit kepala yang kronik hingga ke malam.. Terbongkang je kat katil.. Dah lah Ahad 18 Sept tu birthday aku... huhuhu.. Hmmm... Beginilah nasib diriku yang malang ohh Tuhan... Sila sambung nyanyi macam Ajis Sattar tu ya..
*All photos are courrtesy from Google image search.

5 comments:

  1. Movie kat KLCC pun sama gak. Bucuk!

    ReplyDelete
  2. oh, birthday hari ahad lepas ye? happy birthday idun saidun....(mcm tak best plak panggil idun. akak pulak, melangut kat seat depan sb tiket hampir habis. dah beberapa kali tertangguh nak tgk wayang....terpaksa ambik jugak.

    ReplyDelete
  3. @petua pakar: Ye ke movie kat KLCC pun busuk?? Ishhh pemalas betul kan diorang ni nak bersihkan hall tu..

    @~~zanafahmi~~: terima kasih for the bday wish kak zana.. hehehe tak best ke panggil idun tu, sebutannya dekat2 mcm hidung ek..? ekekeke ntah la.. masa kawan saya panggil saya dengan nama tu dulu mcm comey je dia sebut.. heheh

    ReplyDelete
  4. hihi.. nasib badan, nak buat cam mana.. len kali layan dvd jer kat umah, lagi enjoy..kan..
    makan ler panadol kalo sakit kepala.. saya kalo sakit kepala yang mencucuk, sampai kadang drive pun bolehh ilang fokus, cepat2 makan panadol 2 bijik.. mujarab..

    ReplyDelete
  5. @Anaa: Haa.. Tu la psl kak.. Mmg nasib bdn betol kena migraine sebagai hadiah besday.. hehehe Tapi migraine saya ni dah x jalan dgn panadol.. Kena amik nurofen yg kuat skit tu.. Pas makan tu lalok je n tido je laa.. ekekekee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...